top of page

 

Tips voor spirituele boeken. 

Op deze pagina vind je tips voor de leukste boeken over reizen. Juist nu we meer thuis moeten blijven is het fijn om weg te dromen in mooie reisboeken. 

Bekijk hieronder alle tips, om alvast inspiratie op te doen voor jouw toekomstige reisplannen of als mooi cadeau voor iemand die van reizen houdt. 

 

dingen die je alleen ziet als je er de t

Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt

Haemin Sunim

De Koreaanse Boeddhistische monnik Sunim schrijft in dit boek over verschillende levens thema's.

Zijn wijsheden en inzichten zijn bedoeld om je te inspireren om meer rust te vinden in de dagelijkse (drukke) wereld waarin we leven. De teksten gaan onder andere over liefde, vriendschap, werk, levensdoelen en omgaan met negatieve emoties en worden afgewisseld met mooie illustraties.

 

Een mooie boekje om cadeau te geven aan jezelf of iemand anders waar je zo nu en dan weer even in kan kijken als je behoefte hebt aan inspiratie of inzichten. 

Holistik handboek bol.com.jpg

Holistik Handboek

Body, mind, soul & holy crap

Het Holistik Handboek geeft een praktische en realistische visie op het holisme. Deze levensovertuiging gaat ervan uit dat alles met elkaar verbonden is. Door je binnenwereld op te ruimen kun je meer gaan leven vanuit je volle potentieel. De schrijvers Karlijn en Evelyn delen hun eigen ervaringen en vertellen over de wijze lessen van experts die zij om zich heen hebben verzameld met het online platform Holistik. In het boek vindhema's als natuur, hooggevoeligheid, familie, schoonheid, food en de toekomst. Een heel leuk boek om iemand cadeau te geven! 

550x788.jpg

Ho'oponopono

Ulrich E. Dupreé

In dit kleine boekje lees je over een Hawaiïaans vergevings ritueel dat toepasbaar is op vele manieren in het leven. Het gaat ervan uit dat alles en iedereen met elkaar verbonden is. Ondanks gevoelens als eenzaamheid en onthechtheid. In Hawaï geloven ze dat ziekte ontstaat door stress wat voortkomt uit woede, verdriet en schuld.. Met behulp van Ho'oponopono leer je hiermee om te gaan en nare situaties om te buigen naar leerzame ervaringen. Er zijn maar vier zinnen nodig om tot jezelf en anderen te komen: Het spijt me, ik hou van je, vergeef me, dankje. 

550x785.jpg

De Fontein

Els van Steijn

'De Fontein' is in dit boek een metafoor voor het familie systeem. Dit is een onlosmakende verbinding met je familie. Net als in de natuur zijn er in dit systeem onzichtbare connecties en principes waar je je niet altijd bewust van bent, maar die die grote invloed kunnen hebben op jouw leven.

 Je leert in dit boek wat je eigen unieke plek is binnen dit systeem. Op jouw plek ontvang je de stroming die bepaald hoe jouw leven verloopt. Veel mensen staan niet op de juiste plek waardoor ze op verschillende gebieden problemen kunnen ervaren. Dit boek leert je om op de juiste plek te gaan staan binnen jouw fontein. Het is een prachtig boek met waardevolle inzichten.

bottom of page