top of page

 

Colombia

Colombia is wat mij betreft een van de leukste bestemmingen om te ontdekken op dit moment. Waarom? 

Het land heeft op meerdere vlakken zoveel te bieden; Prachtige natuur met regenwoud, het Andes gebergte, bounty stranden, cultuur, mooie steden, strand, jungle, wildlife, avontuur, en ontzettend vriendelijke inwoners die jou maar al te graag welkom heten! 

Colombia heeft een heftige maar rijke geschiedenis. Ondanks de lange burgeroorlog en de reputatie van geweld, zijn de veiligheidsomstandigheden sterk verbeterd in de afgelopen jaren. Hierdoor is het toerisme toegenomen. De Colombianen zijn hier trots op en dat merk je! 

Laat je dus niet tegen houden om dit spannende paradijs te gaan verkennen. Colombia is het enige land in Zuid-Amerika dat grenst aan de Stille Oceaan en het Caribisch gebied en biedt een enorm scala aan ecosystemen. 

Van het Amazone-regenwoud bij Leticia tot de met sneeuw bedekte bergen van de Sierra Nevada de Santa Marta en de tropische eilanden aan de Caribische kust. 

Dan heb je ook nog koloniale steden zoals Cartagena, Salsa in de stad Cali, de roodgekleurde Tatacoa woestijn en de verloren stad Ciudad Perdida. 

Kortom; Colombia is één groot avontuur vol diversiteit om in rond te reizen. 

 

Bekijk hieronder meer informatie over Colombia:

Bijzonder overnachten in Colombia
Tips reisroute en bestemmingen Colombia
Fotografie Colombia
bottom of page