top of page
  • Kelly Derkx

Vietnam- deel 3: 'QT'

Het zit er weer op...Drie weken vakantie.

Drie weken vol met nieuwe ervaringen en herinneringen. We zijn van zuid naar midden naar noord naar zuid-zuid en weer terug naar zuid gegaan. (Snap je?) Vier binnenlandse vluchten, heel wat bakken rijst, eieren, pork, geen kippen, chili's, meer pork, zeedieren van alle soorten en maten (geen schildpad!) loempia's, foto's, millions Dong moneys, biertjes, zon, zee, fietsen, cocktails, "helloooo's!", muggenbulten, inpakken, uitpakken, verschillende bedjes hard en zacht, kusjes, smiles en knuffels. Ja, dat is toch wel een beetje onze vakantie in een notendop. En zoals bij elke reis die ik maak komt het gevoel van waardering voor mijn leven thuis weer naar boven.

De pauze knop gaat aan en dat creëert weer ruimte om alles op een frisse manier te bekijken. En zo vanaf een afstandje ziet het er toch altijd weer damn goed uit.

Vooral die kleine dingetjes die je meestal niet eens opvallen. Bijvoorbeeld het beschikbare eten in de supermarkt (kaas!) de Nederlandse cultuur, of een loopje door Haarlem.

Maar vooral je huis, diertjes, liefde, vrienden, familie en werk. Dat kleine wereldje dat je om jezelf heen hebt gebouwd is toch best heel veel waard. Nu wil ik vooral niet te emo gaan lopen doen maar het moet toch maar weer even gezegd.

Zodat je vandaag in ieder geval eventjes stil staat bij alles wat er is. Nu gaat dat iéts makkelijker met een Margarita in je hand op het strand dan zeiknat op je fiets vanaf kantoor maar toch... Lukt het nou helemaal niet om het te zien, dan is het toch echt de hoogste tijd voor wat vakantie Quality Time... Joe!

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page