top of page

República hostel

Cartagena

In een prachtig oud pand in het centrum van Cartagena ligt het kleurrijke República Hostel.

Bij binnenkomst voel je meteen de gezellige sfeer van reizigers die overal aanwezig zijn; in het zwembad, aan de bar of in één van de gemeenschappelijke ruimtes om te chillen. 

República ligt in het hart van Cartagena en is een prima uitvalsbasis om de stad te gaan verkennen. Als je de deur uit loopt ben je meteen in de drukte van deze levendige Koloniale stad. 

 

Praktische info:

Ik zou dit hostel aanraden als je op zoek bent naar reuring en gezelligheid.

Ook is het een goede plek om andere reizigers te ontmoeten. Ben je meer op zoek naar rust? Dan is het misschien niet de beste optie. (Al is dit ook afhankelijk van de slaapplek en activiteiten op het moment van verblijf)

Het hostel is gunstig gelegen ten opzichte van de andere wijken in het midden van het oude centrum; de wijken El Centro, San Diego en Getsemani zijn allemaal in de buurt op loopafstand. Lees hier meer over Cartagena. 

Er zijn slaapzalen of privé kamers beschikbaar. 

Een basic maar lekker ontbijt is inbegrepen. 

Er is gratis Wifi en een 24 uurs receptie. 

Je kan lekker afkoelen in het zwembad of op het dakterras.

Er worden dagelijks activiteiten georganiseerd zoals shared dining, een food tour door Cartagena, een gezamenlijk strand uitje naar  Isla Barú, BBQ, Salsa class, drinking games en poolparty's. 

República Hostel Cartagena ligt in het historische centrum en bevindt zich op 400 meter van het goudmuseum van Cartagena en het Bolivar Park. 

100 meter naast het hostel zit Restaurante Mistura, een Colombian fusion- Seafood-Sushi- bar. Een aanrader! 

Of haal een ijsje bij één van de beste ijssalons van Cartagena: Gelateria Tramonti, ongeveer 5 minuten lopen vanaf República Hostel. 

República heeft meerdere hostels; naast Cartagena is zijn er ook nog twee in Bogota & Santa Marta. 

bottom of page